Wednesday, August 26, 2009

Tragedy at Hutan Rompin, Pahang‏





Ghoss...i hate that creature.

Tuesday, August 25, 2009

Sticks





I was mainly thinking that life can be so colourful with friends around you. Everyone is diff on the outside but inside, we r the same.

Monday, August 10, 2009

My lovely sis.

I'm so happy i met with my sis today...after chit chat for so long...she was hmmm only my fren who accompanied me would know what had happened...huahaha...after had a great time while ate ice-cream suddenly i felt so sad...shake hand, huged with her and at the same time i received some messages, i'm stabled my way but deep down ghoss...i wana go home:( why this feeling come back again...fuhhh take a deep breath...i have to focus.

Friday, August 7, 2009

Enjoy the lyric and music.

video

Probably i need a hand massage;)



suggestion...

A go to massage centre
B go to gym
C swimming
D playing sport
E dancing
F Sleeping
G playing music instrument

Wednesday, August 5, 2009

Hmm...

Oh rain. Please come and clear away the haze. I don't like the idea of having to walk around with a mask or oxygen tank. My place at Kuching even worse now. My msg to everyone take care of urself k!

Jokes of the day.

Citer 1

Suami : Kenapa Sayang menangis?

Isteri : Saya telah baca sebuah buku. Sad endinglah bang..

Suami : Buku apa?

Isteri : Buku bank abanglah..

Citer 2

Aderla sorang lelaki datang ke sebuah rumah untuk meminta

derma. Derma untuk rumah orang-orang tua. seorang budak pun membuka pintu.

budak : derma ape bang?

lelaki : derma untuk rumah orang-orang tua. adik ada apa-apa untuk

didermakan?

budak : nanti jap.saya ambilkan atuk saya.

lelaki : ?????

Citer 3

Tunang Farid, Siti, menelefonnya untuk memutuskan pertunangan mereka.

Farid : Mengapa?

Siti : Saya dah bosan ngan awak. saya dah ada teman baru. Sebelum tu

awak mesti kembalikan semua gambar saya.

Farid : Ok. Tapi saya tak ingatlah yang mana satu gambar awak, Nanti awak

pilihlah sendiri. Yang selebihnya kembalikan kepada saya.

Siti : Erkkkkkk.... .... Benci .........

Citer 4

3 org menaiki motor dan ditahan polis trafik. Namun pemandu motor

tersebut tidak berhenti. Katanya, 'Tak Muat Dah Tok, Kami dah bertiga!!!

Citer 5

Citer ni member aku yg beritau. Sampai nak pecah perut dibuatnya. It

happen at Jalan Loke Yew. Satu malam tu kawan pompuan ni la, dia baru

jer balik dari party, tak tahu how many glasses dia minum ler

tapi memang dia betul-betul mabuk. So masa on the way home she got blocked

from the police officer and asked for her driving license and so on but

unfortunately

at the same time tu, there was an accident happen a cross the road. Quite

major jugaklah accident and the policeman leave her and rushed to the

accident scene.So this stupid girl dah gabra tak tahu nak buat camne,

she just ran off back to her car and head straight back home in Klang.

So the next morning polis datang ketuk pintu rumah dia dan polis tu

tanya dia, "AWAK PEGI MANA MALAM SEMALAM?"

Pompuan ni pulak jawab, "TAK KEMANA ENCIK. SAYA KAT RUMAH JER.

" So polis tu tanya lagi, "BETUL KER???"

Pompuan tu jawab, "BETUL ENCIK. SUMPAH SAYA TAK GI MANA2, TANYA LER

NGAN HOUSEMATE SAYA."

So polis tu kata, "YE KER? (sambil tergelak) MARI SINI, KELUAR JAP"

Lepas tu polis tu tunjuk, "HA!!! ITU KETA SAPA TU??"

Pompuan tu macam nak pengsan sebab dia dah terbawak keta polis yg

malam tadi balik rumah, dia ingat keta dia sebab kaler sama warna

putih (wira) cuma keta dia takde sticker polis kat tepi pintu jer. Tak

pasal2 kena saman RM1000 dan gantung lesen 1 tahun.

Citer 6

Seorang Tok Batin baru membeli motorsikal Honda dan kebetulan pada

jalan pulang terserempak dengan kawanya yang ingin menumpang, lalu

ditumpangkan kawanya itu. Dalam perjalanan kawannya merasakan Tok Batin

hanya mengunakan gear 1 sahaja lalu bertanyalah kawanya itu,

Kawan Tok Batin : Kenapak kamu hanya pakai gear 1 sahaja.

Tok Batin : Kalau rosak 1 gear ada 2 lagi gear.

Kawan Tok Batin : ????????